ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

— Я нажрался как свинья... — Пумба, ты и есть свинья. — А, верно. Тимон и Пумба

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

4 установки, що заважають добре заробляти

20.02.2023 — Карьера
4 установки, що заважають добре заробляти

Якщо ти працюєш непристойно багато, але при цьому отримуєш непристойно мало, то ось у чому проблема.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Здорові стосунки з грошима виходить не в усіх. Навіть якщо людина прагне багато заробляти, все одно виникають якісь перешкоди.

І всі зусилля йдуть у порожнечу: багато витрат — грошового вихлопу нуль.


Закладені в нас обмеження

"Гроші не головне", "Не жили багато, не варто і починати", "У тісноті, та не в образі", "Де народився, там і нагоді". Всі ці приказки немов виправдовують безгрошів'я. А чули ми їх найчастіше від батьків.

Гроші і справді не найголовніше в житті, проте є речі, для яких вони необхідні. І в цьому немає нічого поганого.

 

Побоювання змін

Ще раз подивіться на приказки вище. Не важливо, що саме говорить людина, важливо, чому вона так говорить. Найчастіше причина одна – страх.

Люди нерідко панічно бояться щось змінювати у своєму житті. Це абсолютно нормально. Але за умови, що ви через страх переступаєте, долаєте його.


Боязнь думки оточуючих

Часто людина боїться, що її засудять близькі. Що чим більше у нього буде грошей, тим менше друзів залишиться. Що йому перемиватимуть кісточки за спиною, а в очі посміхатимуться, адже із забезпеченими людьми одразу всі хочуть дружити.

Якщо ця проблема непокоїть, її треба опрацювати. Коли тобі стане байдужа чужа думка, жити буде набагато простіше.

 

Невпевненість у власних силах

Ця установка теж часто йде з дитинства, коли нас вчили не висуватись, не бути вискочкою, не лізти впоперек батька в пекло тощо.

Важливо пам'ятати, що ці думки придбані. Вони спочатку належать людям, які в ті чи інші моменти життя вплинули на вас. Однак цих думок можна і потрібно позбутися.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Колин Ферт и Леа Сейду в трейлере фильма "Курск" В курсе 0 10 глупых мифов, в которые ты веришь из-за кино Внешность и здоровье 0 Градация алкоголя по степени вредности В курсе 0 Елайджа Вуд у трейлері фільму «Токсичний месник» Вокруг света 0 8 людей, которые сделали этот мир немного хуже В курсе 0 Преимущества официального сайта Goxbet казино онлайн Автомобили 0 Tesla випустить новий бюджетний кросовер Юмор 0 #говоритмужчина: как грамотно слить бабу Карьера 0 Як позбутися хронічної втоми Звезды 0 Памела Андерсон для журналу WSJ Гаджеты 0 BMW випускає легкий і недорогий електричний мотоцикл CE 02 Звезды 0 Барбара Палвін для нової кампанії Victoria's Secret Секс 0 #говоритмужчина: скрути да порви Карьера 0 8 ризикових вчинків, на які варто зважитися кожному Внешность и здоровье 0 Ознаки того, що ти перестав дбати про себе В курсе 0 Галь Гадот у трейлері шпигунського трилера «Кам'яне серце» Внешность и здоровье 0 Японский бренд делает одежду из угля, которая самоочищается Автомобили 0 7 дивних доповнень, які пропонували виробники автомобілів Психология отношений 0 Як відродити стосунки, в яких згасла пристрасть В курсе 0 Джонни Депп в трейлере черной комедии "Профессор"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.