ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

— Я нажрался как свинья... — Пумба, ты и есть свинья. — А, верно. Тимон и Пумба

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Як зустріти Новий рік на самоті і не страждати

28.12.2022 — Карьера
Як зустріти Новий рік на самоті і не страждати

П'ять порад, як провести свято з найкращою людиною у світі.

Напередодні Нового року люди зазвичай зайняті двома справами: або купують подарунки, або судомно шукають компанію, де його зустрічатимуть.

У нашому суспільстві є установка, що бути в Новий рік одному в жодному разі не можна. У всіх фільмах нам показують, що це свято треба справляти у великій компанії. А якщо ти залишився один, то гірше за це нічого немає.

Насправді зустріти головне свято року без великої компанії — не так уже й погано.

І ми розповімо чому, а ще дамо кілька порад, як зустріти Новий рік на самоті і не страждати.


1.Суцільні плюси

Але якщо піти всупереч нав'язаним стереотипам і розібратися, то з'ясовується, що Новий рік поодинці — чи не єдине правильне рішення. Тому що:

  • не доведеться готувати багато страв на велику компанію друзів;
  • не доведеться бігати по магазинах у пошуках подарунків або вдавати, що піна для гоління — це те, про що ти мріяв цілий рік;
  • не потрібно чепуритися і одягати ошатний одяг;
  • можна дивитися по телевізору те, що тобі подобається, а не «вогник» чи вітання президента.

 

2. Знайди приятелів за «нещастям»

Якщо ти все ж таки не можеш залишитися наодинці зі своїми скорботними думками, то можеш зайти в улюблені соцмережі і пошукати тих, хто теж залишився сам.

Або організуй зустріч по Zoom з ким-небудь, запусти онлайн-гра, подивися якийсь стрим.

Найголовніше — не сиди в темній кімнаті і не впадай у відчай.

 

3. Перетвори все це на експеримент

Вимушену новорічну ізоляцію можна завжди перетворити на цікавий експеримент.

Якщо компанія відвалилася в останній момент і ти залишився один, спробуй перетворити все це на цікавий експеримент.

Наприклад, влаштуй собі два дні тиші, відмовся на якийсь час від Інтернету або, якщо ти з ризикових, спробуй не пити всі новорічні вихідні. Після такого тобі, напевно, буде що згадати.

 

4. Аналізуй

Новий рік на самоті може стати відмінним рішенням, якщо ти за рік втомився від спілкування та нав'язливих екстравертів.

У новорічну ніч можна спокійно проаналізувати, що це був за рік і чого вдалося досягти, а ще обміркувати плани наступного року.

 

5. Їдь!

Новорічні свята - чудовий час для поїздки кудись, щоб відкрити для себе щось нове. При цьому необов'язково мчати до тропічної країни через половину земної кулі.

З'їзди до іншого міста або хоча б сходи в той район міста, де ти ще жодного разу не був. Принаймні такий Новий рік ти точно запам'ятаєш.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Официальные постеры к "Kingsman: Золотое кольцо" Карьера 0 6 ознак того, що ти насправді стоїш на місці Автомобили 0 Skoda анонсувала новий дешевий кросовер Звезды 0 НЕАНГЕЛЫ для сентябрьского номера XXL Психология отношений 0 Как определить, какие отношения тебе нужны Психология отношений 0 Мужчина, о котором грезит твоя подруга Секс 0 60 фактів про секс, які можуть тебе здивувати Внешность и здоровье 0 8 мужских советов из XVIII века (которые актуальны и сегодня) Психология отношений 0 8 комплиментов девушке о ее красоте, которыми вы ее точно не обидите В курсе 0 Первый трейлер документального фильма о Стивене Спилберге Юмор 0 Секретные коды и опасный макияж: свидания в прошлом были ужасными Автомобили 0 Toyota створює повністю безпілотний роботизований автомобіль Карьера 0 9 причин, почему ты не нравишься людям, даже если ты не делаешь ничего плохого Внешность и здоровье 0 Кастрация и переезд в Калифорнию: как стать долгожителем Психология отношений 0 Простая бабенка: зачем женщины себя упрощают? Внешность и здоровье 0 Винотерапия. 5 причин, почему вино не только можно, но и нужно пить В курсе 0 Люк Скайуокер в новом трейлере "Звездных войн: Последние джедаи" В курсе 0 Как делать спортивные ставки на PariMatch Юмор 0 Причины, по которым ты получаешь от женщин отказ Карьера 0 18 вещей, о которых лучше не думать
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.