ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Абсурдно делить людей на хороших и плохих. Люди бывают или забавные, или занудные. Орихара Изая

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

6 причин, чому люди зраджують один одному

06.06.2023 — Психология отношений
6 причин, чому люди зраджують один одному

Якщо вас тягне «сходити наліво», то це привід докоряти. Насамперед це сигнал, що варто поговорити з партнером та розібратися у бажаннях.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!


1. Самоствердження

Люди, які змінюють через бажання самоствердитися, діляться на два типи: ті, хто страждає від низької самооцінки, і ті, хто через зраду показує свою владу.

Перші в такий спосіб доводять власну значимість і самостверджуються всупереч своїй невпевненості.

Другі через зраду демонструють владу, яку вони наділені. Саме тому політики, мільйонери та інші впливові люди зраджують подружжя. Вони таким чином показують собі, яку владу мають, ніхто не може їм відмовити.

 

2. Страх зради

У всьому винен наш захисний механізм психіки – проекція. Саме він змушує ревнивих людей зраджувати, а схильних до зрад — ревнувати.

Якщо у людини при цьому підвищена тривожність, а ще є страх обдурений, то його психіка змушує завдати «превентивного удару».

 

3. Проблеми у відносинах

Іноді людям складно зізнатися партнерові, та й самому собі, що стосунки зайшли в глухий кут. Їм набагато простіше знайти когось нового, щоб з ним відволіктися від складнощів та проблем.

Варто прийняти той факт, що складнощі у стосунках будуть завжди. Важливо долати їх разом, через що вони стануть лише кращими та міцнішими.

 

4. Страх відкритися

Іноді людям простіше мати кілька поверхневих зв'язків, що не обтяжують, ніж глибоку з одним. Причина цього - страх уразливості перед партнером і страх відкидання.

 

5. Заперечення вірності

Існують люди, яким чуже поняття вірності. Їм важливо нікому не належати і не мати перед кимось будь-яких зобов'язань. У разі залишається шукати партнера зі схожими цінностями чи насолоджуватися вільними відносинами.

 

6. Сексуальна несумісність

Часто буває так, що у людей чи не ідеальне порозуміння та схожість інтересів, але у ліжку суцільні розчарування. Це виникає в тому випадку, якщо у них різні образи сексуального та сімейного партнерів.

У цій ситуації допоможе розмова начистоту та спільне відвідування сексолога.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Що корисніше: горілка, самогон, коньяк чи віскі? Секс 0 Ученые: какую позу в сексе больше всего любят женщины (а какую нет) В курсе 0 Бенедикт Камбербэтч и Колин Ферт в трейлере военной драмы "1917" Вокруг света 0 Универсальные жесты, которые одинаково понимают в любой точке мира Карьера 0 5 положительных качеств, которые могут испортить жизнь Юмор 0 8 Марта: как подготовить себя и победить Внешность и здоровье 0 Як допомогти людині з інвалідністю? Психология отношений 0 5 ситуаций, в которых ты не должен соглашаться меняться для партнёра Звезды 0 Дженнифер Лопес для сентябрьского GQ Mexico В курсе 0 Мэттью Макконахи в трейлере комедии "Пляжный бездельник" Психология отношений 0 Почему она не идет с тобой на второе свидание Психология отношений 0 О том, как Tinder уничтожит знакомую нам цивилизацию Автомобили 0 Hyundai анонсировала «умную» экосистему для дома с зарядкой для электрокаров Автомобили 0 Самая классная Toyota, которую ты не купишь Юмор 0 Как и когда девушка понимает, что у тебя с ней все сеpьезно Внешность и здоровье 0 adidas присвятив нові кросівки Грінчу Карьера 0 9 твоїх рішень, які з часом роблять тебе нещасним Автомобили 0 Трейлер нового 25-го сезона Top Gear Юмор 0 Мужские "подкаты", которые не работают В курсе 0 Хоакин Феникс в роли Джокера
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.