ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Глупо надеяться совершить что-то глобальное, например установить мир во всем мире, устроить счастье для всех, но каждый может сделать какое-нибудь маленькое дело, благодаря которому мир станет хоть чуточку лучше... К примеру, застрелить кого-нибудь. Терри Пратчетт

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Як допомогти людині з інвалідністю?

08.11.2023 — Внешность и здоровье
Як допомогти людині з інвалідністю?

Людина може стати інвалідом в будь-якому віці внаслідок важких хвороб чи травм. Особливо болісно такий стан переносять молоді люди, але й для стареньких втрата здатності доглядати за собою стає важким ударом. Інвалідність буває різною – вона виникає внаслідок втрати кінцівок, повного знерухомлення, паралічу після інсульту або ж при наявності психічних та неврологічних захворювань. В будь-якому випадку найважливішим тут є правильний догляд за інвалідами та психологічна підтримка. 

Як покращити життя людини з інвалідністю

В залежності від рівня обмеженості людини з інвалідністю, вона може потребувати різного догляду. Комусь потрібно лише трохи допомагати із повсякденними справами, а комусь необхідне цілодобове спостереження. Скористайтесь порадами:

  • Забезпечте зручності для пересування в межах будинку – купіть тростину, інвалідний візок чи спеціальне ліжко, встановіть поручні та пандуси. 
  • Підтримуйте приємну психологічну атмосферу та ніколи не акцентуйте увагу на проблемі. 
  • Забезпечуйте догляд за необхідністю. Це може бути лише допомога у приготуванні їжі та прибиранні будинку, або ж при глибокій інвалідності – у використанні туалету та прийманні їжі.

Людина з інвалідністю може жити практично повноцінно, якщо їй будуть забезпечені комфортні умови. 

Оформлення інваліда в пансіонат

Важчими є випадки, при яких людина взагалі не здатна до самообслуговування та потребує догляду 24/7. Тоді найоптимальнішим варіантом може стати оформлення її в будинок для престарілих. Там працюють професіонали, які забезпечують цілодобову допомогу, виконують приписи лікарів та організовують дозвілля. 

Ви можете бути впевнені, що рідній для вас людині організують повноцінне харчування та допомогу у виконанні гігієнічних процедур. А ви зможете в будь-який момент приїхати до неї в гості та провести час разом. 

Комментариев: 0 Источник: seniorcare

Теги:   #здоровье#возраст#мужчина#инвалидность

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 4 способа спасти планету, занимаясь сексом В курсе 0 Джессика Честейн и Джеймс Макэвой в трейлере "Оно - 2" Карьера 0 5 шагов, которые помогут вырваться из порочного круга бедности Секс 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі Юмор 0 12 нелепых вещей, которые считают сексуальными Психология отношений 0 9 ознак того, що розставання з дівчиною змінить твоє життя на краще Психология отношений 0 5 верных признаков, что ваш брак обречен Внешность и здоровье 0 Nike выпустит коллекцию кроссовок со «"Спанч Бобом" В курсе 0 Николь Кидман в новом трейлере "Как разговаривать с девушками на вечеринках" Автомобили 0 Audi представила новый компактный седан Карьера 0 7 признаков, что ты надежный и ответственный человек, даже если сам так не… Вокруг света 0 В США откроют бар по мотивам «Игры престолов» Карьера 0 Правила поведения в общественных туалетах Внешность и здоровье 0 Кастрация и переезд в Калифорнию: как стать долгожителем Внешность и здоровье 0 Канье Уэст выпустил новые "странные"кроссовки Автомобили 0 9 причин, почему современные автомобили хуже тех, что выпускали в 90-е и 2000-е Карьера 0 10 фраз, которые заставят окружающих перестать тебя уважать Звезды 0 Голая и беременная Серена Уильямс на обложке Vanity Fair В курсе 0 Трейлер финального сезона "Сверхъестественного" Юмор 0 Как действовать после удачного первого свидания
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.