ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Самый ценный подарок, который ты можешь преподнести кому либо - это твое время, потому что ты отдаешь то, что никогда не сможешь вернуть.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Яка ідеальна різниця у віці між чоловіком та жінкою?

09.01.2023 — Психология отношений
Яка ідеальна різниця у віці між чоловіком та жінкою?

Як кажуть, любові всі віки підкорені. Але якою має бути різниця у віці між партнерами, щоб у них склалися міцні та довгі стосунки? Відповідь шукай у цьому матеріалі.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У 2017 році журнал Journal of Population Economics опублікував дослідження, в якому детально вивчався ступінь задоволення шлюбом залежно від різниці у віці між подружжям. Дослідники дійшли дуже цікавих висновків:

  • Пари з різницею від нуля до трьох років були максимально задоволені своїми відносинами.
  • Трохи нижче відсоток задоволеності був у тих, чия різниця у віці становила від 4 до 6 років.
  • У цілому нині ступінь щастя у парі неухильно знижується зі збільшенням різниці у віці між подружжям.
  • У ході дослідження також підтвердилося, що пари з занадто великою різницею у віці виявилися менш стійкими до негативних потрясінь та бід, включаючи економічні труднощі та хвороби.
  • Ще один цікавий факт звучить так, що чоловіки та жінки демонстрували вищий рівень щастя, якщо їхній партнер був молодшим. Щоправда, після 6-10 років шлюбу від цього щастя зазвичай нічого не залишалося.

Статистика - річ невблаганна, тож, якщо хочеш стійкий шлюб, шукай однолітку або щоб між вами було не більше 3-5 років.

Звичайно, бувають і винятки з правил, коли 20-річне дівчисько виявляється безмірно щасливим з 97-річним старим.

Щоправда, у таких випадках кохання пояснюється або великим станом чоловіка, або компенсацією того, що дівчина виросла без діда.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Автомобили 0 Рейтинг самых довольных автовладельцев Карьера 0 10 правил мужской дружбы Карьера 0 10 вещей, которые совершенно нормальны в 18 лет и нелепы в 28 Внешность и здоровье 0 8 речей, для яких наше тіло не створено Гаджеты 0 Вещь дня: гантели с Дартом Вейдером Внешность и здоровье 0 Дуейн Джонсон запускає власну лінію особистої гігієни для чоловіків Звезды 0 День 20: Ирина Шейк в новом ролике LOVE Magazine Внешность и здоровье 0 New Balance випустили аромат, що пахне...новенькими кросівками Психология отношений 0 Які питання варто поставити дівчині, яка нещодавно розлучилася з іншим хлопцем? В курсе 0 Роберт Де Ниро и Аль Пачино в новом трейлере "Ирландца" Автомобили 0 Шины Infiniti. Купить резину на Infiniti | Titanshina.ua В курсе 0 Дуэйн Джонсон в новом трейлере "Джуманжи: новый уровень" Карьера 0 Построить дом, вырастить из дочери сына и еще 10 мужских обязательных навыков В курсе 0 Marvel показал первый трейлер сериала «Соколиный глаз» Внешность и здоровье 0 Что происходит с твоим телом, если ты не получаешь достаточного количества… Внешность и здоровье 0 Как люди в разные эпохи относились к размеру члена MC Like 0 "Гибкая" фотосессия Эбби Клэнси Психология отношений 0 8 міфів про хімію між людьми, які псують все Автомобили 0 Американский стартап выпустит электрический кроссовер с зарядкой от солнца Психология отношений 0 No woman, no cry
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.