ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Самый ценный подарок, который ты можешь преподнести кому либо - это твое время, потому что ты отдаешь то, что никогда не сможешь вернуть.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Дуейн Джонсон запускає власну лінію особистої гігієни для чоловіків

11.03.2024 — Внешность и здоровье
Дуейн Джонсон запускає власну лінію особистої гігієни для чоловіків

Дуейн Джонсон, відомий як «Скеля», поринає у світ чоловічої краси зі своєю новою лінією засобів особистої гігієни Paptui. Оголошуючи про запуск свого бренду в соціальних мережах, мульти-дефінат виходить на ринок зі своїм власним набором доступних продуктів, призначених для догляду за шкірою, тілом, волоссям та татуюваннями.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Оприлюднивши ролик у соціальних мережах, актор і підприємець спочатку поділився проектом зі своїми шанувальниками, написавши: «Як ви, хлопці, знаєте, я прихильник здоров'я, догляду за собою і того, щоб чоловіки краще дбали про себе».

В опублікованому ролику він сказав: «Після багатьох років розробки та років тестування цього продукту з сотнями та сотнями хлопців, пані та панове, ласкаво просимо до мого світу чоловічої турботи Papatui. Ми хотіли зосередитися на продуктах, які були б ефективними, високоякісними, і, зрештою, для мене було важливо надати вам, хлопці, рецептури преміум-класу. І що не менш важливо, доступні ціни від восьми до десяти доларів».

Асортимент продуктів лінії догляду за тілом Johnson включає бальзам для татуювань, лосьйон та засіб для миття тіла, мило, тонік для обличчя, засоби для чищення та багато іншого.Всі продукти не веганські, всі продукти представлені у трьох ароматах: Cedar Sport, Lush Coconut та Sandwood Suede. Вартість продуктів складає менше 10 доларів США, що робить їх доступними для більшості, і вони будуть доступні на Target починаючи з 10 березня.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Ученые: быть одиноким так же плохо, как выкуривать 15 сигарет в день Карьера 0 10 жестких истин о твоих ценностях В курсе 0 Крис Пратт в трейлере боевика «Война будущего» В курсе 0 Видео дня: подборка неудачных дублей со сьемок порно Карьера 0 Как встречаться с коллегой так, чтобы вас не уволили Юмор 0 Что делать, если твой стремительный роман с девушкой вдруг застопорился Карьера 0 Чому ти боїшся і уникаєш всього нового? Звезды 0 Солистка Little Big на обложке MAXIM Карьера 0 Как понять, что твой план на будущее плох В курсе 0 Обзор игр в онлайн казино Body Вокруг света 0 Самые чистые пляжи Европы Юмор 0 Глубокий минет - мужской и женский взгляд Вокруг света 0 В Сеуле открыли кафе, где гости платят за тишину Карьера 0 8 ознак вкрай неорганізованої людини Секс 0 20 вещей, которые испортят секс и заставят подругу тебя ненавидеть MC Like 0 Эмили Ратажковски представила новую коллекцию белья MC Like 0 Девушка дня: Бруна Маркезини - сексуальная подруга Неймара Психология отношений 0 #говоритмужчина: как я дважды сбежал от своей свадьбы В курсе 0 Николь Шерзингер возвращается в группу The Pussycat Dolls Гаджеты 0 Вещь дня: как говорить по телефону "через палец"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.