ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Богатые все время учатся. Бедные и так все знают.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Ентоні Хопкінс у першому трейлері драми «Одне життя»

11.09.2023 — В курсе
Ентоні Хопкінс у першому трейлері драми «Одне життя»

У мережі з'явився перший трейлер драми "Одне життя", прем'єра якої відбудеться 1 січня. Фільм розповідає реальну історію біржового брокера Ніколаса Вінтона, який за кілька днів до початку Другої світової війни врятував 669 дітей.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У грудні 1938-го він відвідав Прагу і виявив там сім'ї, що втекли від нацистів з Німеччини та Австрії, які жили у відчайдушних умовах, практично без даху над головою та їжі, під загрозою нацистського вторгнення. Тоді він вирішує врятувати від нацистів стільки дітей, скільки зможе.

Вінтон зберігав свою таємницю майже 50 років, поки його дружина не знайшла записника з адресами сімей, які прийняли врятованих дітей. Картина «Одне життя» заснована на романі «Якщо це можливо… Життя сера Ніколаса Вінтона», написаному його дочкою Барбарою Вінтон. Назва стрічки перефразована з єврейського Талмуду: «Той, хто рятує одне життя, рятує весь світ».

У головних ролях знялися Ентоні Хопкінс, Хелена Бонем-Картер та Джонні Флінн. Крісло режисера зайняв Джеймс Хос, сценарій написали Люсінда Коксон та Нік Дрейк.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Ученые: дружить ли с бывшей? Секс 0 Ученые: возраст, в котором партнеры изменяют друг другу в два (!) раза чаще Карьера 0 10 ознак того, що ти розучився спілкуватися з людьми Секс 0 Как pассказать о своем фетише Секс 0 14 самых странных фактов о сексе, которые подтверждены учеными В курсе 0 Netflix выпустят документальный фильм про Неймара Юмор 0 Як поводитися чоловікові, якщо він знає, що його друг зраджує дружині MC Like 0 Incanto представил коллекцию Very Sexy Секс 0 Головна умова, за якої секс продовжує життя В курсе 0 Marvel показала трейлер «Секретного вторжения» Карьера 0 8 вещей в отношениях, о которых не стоит рассказывать даже друзьям Карьера 0 Как помирить ссорящихся: что делать всегда и что не делать никогда В курсе 0 Сільвестр Сталлоне в трейлері серіалу «Король Талси» В курсе 0 Создан сервис, который имитирует ваш отпуск на фотографиях Внешность и здоровье 0 Финский стартап создал кроссовки из кофейной гущи В курсе 0 Дев Патель в трейлере фильма "Легенда о зелёном рыцаре" В курсе 0 В сети появился тизер-трейлер спин-оффа "Молчания ягнят" Юмор 0 Секретные коды и опасный макияж: свидания в прошлом были ужасными Внешность и здоровье 0 Ох уж этот непревзойдённый запах власти! Юмор 0 Возраст женщины и способы соблазнения
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.