ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Успех — паршивый учитель. Он соблазняет умных людей поверить в то, что они никогда не могут проиграть.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Крістоф Вальц в трейлері серіалу «Найнебезпечніша гра: Нью-Йорк»

23.02.2023 — В курсе
Крістоф Вальц в трейлері серіалу «Найнебезпечніша гра: Нью-Йорк»

На ютьюб-каналі The Roku Channel з'явився новий трейлер проекту «Найнебезпечніша гра: Нью-Йорк» — другого сезону серіалу, заснованого на оповіданні Річарда Коннелла «Найнебезпечніша гра». Продовження шоу вийде 10 березня.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Проект розповість про невдаху бійця Віктора Суеро. Він погоджується на участь у смертельно небезпечній грі заради спасіння сестри. Дівчину викрадають і вимагають за неї викупу, який Суеро нічим заплатити.

Мета героя - вижити якомога довше, адже за кожну годину він отримує величезну суму на свій рахунок, і вбити своїх переслідувачів раніше, ніж це зроблять вони. Організатором гри виступає Майлз Селларс, якого у шоу зіграв Крістоф Вальц.

У ролі Суеро у проекті з'явився Девід Кастанеда, відомий за серіалом "Академія "Амбрелла"". Він замінив у «Найнебезпечнішій грі» Ліама Хемсворта. У серіалі також знялися Ганна Ганн, Сієра Браво, Мартіна Ортіс-Луїс та Аарон Пул.

Творцями «Найнебезпечнішої гри: Нью-Йорк» виступили режисер Сем Хілл та сценарист Нік Сантора.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 10 твоїх дій, які видають у тобі нещасну людину Карьера 0 13 отрицательных черт твоего характера, которые нравятся окружающим людям Звезды 0 Рианна представила новую коллекцию Savage x Fenty Вокруг света 0 Рейтинг самых пьющих стран Секс 0 Укрощение женщины по методу древних греков: приручи льва, укроти козу и уговори… Внешность и здоровье 0 9 советов, как держать себя в форме во время новогодних пpаздников Внешность и здоровье 0 4 научно обоснованные причины, почему быть толстым иногда полезно для здоровья В курсе 0 Ники Минаж в песках в новом клипе "Ganja Burn" Психология отношений 0 7 пpичин, почему ты скрываешь свои чувства от девушки, которая тебе нравится В курсе 0 Первый взгляд: Джонни Депп в роли короля Людовика XV Карьера 0 Как синдром хорошего парня вредит твоей жизни Карьера 0 7 самых неудачных вопросов на cобеседовании В курсе 0 Вийшов трейлер детективу «Привиди у Венеції» по Агаті Крісті Психология отношений 0 8 речей у відносинах, з якими не можна перестаратися Секс 0 Ученые: самая эффективная поза, в которой женщина может достичь оргазма Карьера 0 Лови волну! Психология отношений 0 #говоритженщина: ради этого нужно было губы красить и ноги брить?! Внешность и здоровье 0 7 "счастливчиков", в честь которых были названы болезни Карьера 0 9 грязных методов манипуляции Карьера 0 10 признаков высокого интеллекта в обычной жизни
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.