ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Одним из главных признаков cчастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Ніколас Кейдж та Ніколас Холт в трейлері фільму «Ренфілд»

06.01.2023 — В курсе
Ніколас Кейдж та Ніколас Холт в трейлері фільму «Ренфілд»

На ютьюб-каналі Universal Pictures вийшов трейлер комедійного хорору "Ренфілд". Головні ролі у картині виконали Ніколас Холт та Ніколас Кейдж. Вона з'явиться у кінотеатрах 14 квітня.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Фільм розповість історію молодика на ім'я Ренфілд, який став помічником вампіра Дракули. Бос змушує його добувати йому їжу і виконувати будь-які забаганки.

У трейлері Ренфілд, якого зіграв Холт, звертається до групи підтримки та відвідує психотерапію, розповідаючи там, як важко йому доводиться. Якось на сесію приходить непроханий гість — сам Дракула. У його образі з'являється Ніколас Кейдж.

У стрічці, крім Холта та Кейджа, знялися Аквафіна, Бен Шварц та Адріан Мартінес. Режисером виступив Кріс Маккей.

Сценарій комедії написав Райан Рідлі за мотивами оригінальної ідеї творця «Ходячих мерців» Роберта Кіркмана.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Первый трейлер продолжения "Девушки с татуировкой дракона" Гаджеты 0 Вещь дня: самый легкий велосипед В курсе 0 Новорічні фільми для справжніх скептиків Карьера 0 Життєві поради, які насправді далекі від реальності Карьера 0 7 якостей людей, які роблять тебе нещасним Внешность и здоровье 0 Adidas выпустили кроссовки с проездным на метро Звезды 2 Даутцен Крез для июньского Vogue Карьера 0 10 типов людей, которые отравляют тебе жизнь В курсе 0 Харрісон Форд в трейлері продовження «Індіани Джонса» Автомобили 0 Частые ошибки, которые сокращают срок службы автомобиля Автомобили 0 10 главных ошибок, которые совершает большинство водителей Юмор 1 Лайфхаки от холостяков для холостяков Психология отношений 0 Искусство обольщения или Как завоевать любую девушку Звезды 0 Кармен Електра та Дженні Маккарті для спокусливої кампанії SKIMS Карьера 0 8 способов потерять деньги, даже не понимая этого Юмор 0 8 признаков, что твоя бывшая хочет тебя вернуть Карьера 0 10 безрассудных поступков, которые ты должен совершить хотя бы раз! В курсе 0 Ніколас Кейдж полює на бізонів у трейлері вестерну «У пошуках звіра» Карьера 0 Как нужно продавать: 10 лучших фильмов для ритейла В курсе 0 Шэрон Стоун и Мэрилин Мэнсон сыграют в "Новом Папе"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.