ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Мы не хозяева собственной жизни. Мы связаны с другими прошлым и настоящим. И каждый проступок, как и каждое доброе дело, рождают новое будущее. Облачный атлас

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Остін Батлер у фільмі Стівена Спілберга «Повелителі повітря»

10.11.2023 — В курсе
Остін Батлер у фільмі Стівена Спілберга «Повелителі повітря»

Стівен Спілберг, Том Хенкс та Гері Гетцман повернулися з продовженням фільмів Band of Brothers та The Pacific. Фільм під назвою «Володарі повітря» — адаптація науково-популярної книги Дональда Л. Міллера «Майстри повітря: американські хлопчики-бомбардувальники, що боролися у війні проти нацистської Німеччини» 2007 року.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Продюсерська компанія запросила Остіна Батлера та Баррі Кеогана на головні ролі Гейла Клевена та лейтенанта. 

Згідно з офіційним логлайном, Masters of the Air «стежить за бійцями 100-ї бомбардувальної групи («Кривава сота»)», відточуючи їх «небезпечні бомбардування нацистської Німеччини, [борючись] з холодними умовами, нестачею кисню і справжнім жахом бою, що проводиться на висоті 25 000 футів у повітрі, і «зображує психологічну та емоційну ціну, яку заплатили ці молоді люди, допомагаючи знищити жах гітлерівського Третього рейху».

У фільмі також знялися Каллум Тернер, Ентоні Бойл, Нейт Манн, Рафферті Лоу, Джозайя Крос, Бренден Кук, Нкуті Гатва, Джош Болт та Кай Олександр.

Світова прем'єра перших двох епізодів серіалу «Володарі повітря» відбудеться у п'ятницю, 26 січня 2024 року, ексклюзивно на Apple TV+. 

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Неуверенность в сексе мужчину не красит Секс 0 Как понять, что девушке нравится в сексе, по ее внешнему виду В курсе 0 Бенедикт Камбербэтч в политическом триллере "Брекзит" Психология отношений 0 О хищниках и эмансипации Секс 0 7 признаков, что вы профан в постели Звезды 0 Рианна снялась в новом весеннем кампейне белья Savage x Fenty Секс 0 7 причин плохого секса в долгосрочных отношениях Психология отношений 0 Як упоратися з хвилюванням на першому побаченні Карьера 0 9 легких способів привернути до себе людей без жодних маніпуляцій Внешность и здоровье 0 Як визначити, що ви набрали зайву вагу? Психология отношений 0 Як спілкуватися з дівчиною, якщо вона на тебе сердиться В курсе 0 Вышел трейлер фильма «Я, Побєда і Берлін» по повести Кузьмы Скрябина Внешность и здоровье 0 Nike выпустил модель кроссовок в честь элемента таблицы Менделеева Автомобили 0 Автомобілі BMW зможуть змінювати колір кузова за бажанням власника Карьера 0 7 важливих думок, які усвідомлюєш лише з віком Секс 0 "Только не это!": 10 вещей, которых ты и твоя партнерша (больше всего) боитесь… Секс 0 12 неприятных мыслей и действий, которые портят секс Карьера 0 Помилки в поведінці, які псують дружні стосунки Внешность и здоровье 0 Ученые: что больше всего возбуждает женщин в мужской внешности Психология отношений 0 5 ситуаций, в которых ты не должен соглашаться меняться для партнёра
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.