ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Самый ценный подарок, который ты можешь преподнести кому либо - это твое время, потому что ты отдаешь то, что никогда не сможешь вернуть.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Трейлер другого сезону «Підстави», знятого за книгами Айзека Азімова

05.01.2023 — В курсе
Трейлер другого сезону «Підстави», знятого за книгами Айзека Азімова

Apple TV+ випустив перший трейлер другого сезону "Підстави". Серіал заснований на науково-фантастичних романах Айзека Азімова. Прем'єру проекту заплановано на літо.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У новому ролику увага приділена жертвам організації «Підстава». Вони залишили вдома колишні життя заради порятунку людства та відродження цивілізації після катастрофи.

У наступному сезоні вони зіткнуться з кризою релігії через лідерів, які почнуть використовувати її для контролю над людьми після падіння імперії.

Перший сезон шоу розповідає про математику Харі Селдона. Герой знаходить формулу, що ідеально передбачає кінець Галактичної імперії та знищення людського суспільства. Щоб зберегти знання та забезпечити процвітання у майбутньому, він створює групу повстанців.

Головних героїв зіграли Джаред Харріс, який знімався у міні-серіалі «Чорнобиль» та фільмі «Шерлок Холмс. Гра тіней», і Лі Пейс, відомий за ролями в «Зупинися і гори» та «Хоббіті».

Як творці шоу виступають Девід С. Гойєр («Темний лицар») і Джош Фрідман («Аватар: Шлях води»).

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
MC Like 0 5 горячих видео пяти героинь новой рекламной кампании Agent Provocateur Карьера 0 Почему современный мужчина обязан быть красивым В курсе 0 Шайя Лабаф стал коллектором в трейлере "Выбивая долги" Психология отношений 0 Реально ли найти достойную жену после 30 Секс 0 Как достигать оргазма вместе? Звезды 0 Наоми Кэмпбелл на обложке апрельского номера Numero MC Like 0 Сексуальная гейша в весенне-летней съемке Incanto Звезды 0 Тіна Кунакі для рекламної кампанії купальників Haight Юмор 0 8 речей, які не варто собі дозволяти, якщо одружений Карьера 0 10 думок, які підтримають тебе у скрутний момент Секс 0 7 вещей, которые ты должен знать о сексе MC Like 0 День 16: Стелла Максвелл в новом ролике LOVE Magazine Юмор 0 Дурнушки vs Красотки Юмор 0 12 отвратительных друзей, которые есть у каждого Внешность и здоровье 0 Простатит дивує: несподівані питання про моторошний чоловічий жах Секс 0 Сексуальные особенности, которые легко могут стать извращениями Юмор 0 Дівці мимоволі: хто такі інцели і за що вони не люблять жінок Карьера 0 9 ситуаций, в которых ты себя переоцениваешь Юмор 0 Найкращі поради про стосунки та шлюб, які ми чули В курсе 0 Джон Дэвид Вашингтон и Роберт Паттинсон в трейлере "Довод"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.