ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Нельзя планировать жизнь - спланированная жизнь перестает быть жизнью и превращается в сплошное ожидание.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

У «Аватара» буде ще четверта та п'ята частини

09.01.2023 — В курсе
У «Аватара» буде ще четверта та п'ята частини

Канадський режисер Джеймс Кемерон, який зняв «Аватара», підтвердив, що буде випущено четверту та п'яту частини. Про плани він розповів на шоу HBO Max "Who's Talking to Chris Wallace?". Його цитує NME.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

На рішення Кемерона вплинув комерційний успіх другого фільму франшизи, який з'явився із підзаголовком «Шлях води». Якби він провалився у прокаті, виробництво наступних частин було б зупинено.

Усього за 14 днів світові касові збори становили один мільярд доларів. Прем'єра стрічки відбулася на початку грудня 2022 року.

Зйомки третьої частини вже завершено, зараз картина знаходиться на стадії постпродакшену.

«Я знаю, чим займатимуся наступні шість чи сім років. Суть у тому, що у нас все буде гаразд. Я впевнений, що невдовзі ми обговоримо з провідними фахівцями Disney план розвитку "Аватара-3", який уже готовий», - розповів Кемерон.

Сценарії четвертої та п'ятої частини «Аватара» написані.

Режисер також розповів, що знімав сцени для «Аватара-3» та «Аватар-4» заздалегідь, щоб уникнути проблем як у «Дуже дивних справ», коли зовнішність героїв дуже відрізняється у різних частинах через дорослішання акторів.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Николай Костер-Вальдау охотится на маньяка в трейлере "Глушитель" Юмор 0 12 женских уловок, которым они научились в глянце Звезды 0 Ким Кардашьян выпустила новую коллекцию Skims ко Дню святого Валентина Карьера 1 Лучшие мужские качества, за которые тебя ценят женщины и уважают мужчины Автомобили 0 Kia создал кроссовер, который не очень-то и кроссовер Секс 0 Укрощение женщины по методу древних греков: приручи льва, укроти козу и уговори… В курсе 0 HBO показали первый тизер третьего сезона "Мира Дикого Запада" Карьера 0 9 тактичных фраз для тех, кто не умеет говорить "нет" своему начальнику Психология отношений 0 10 тупых ошибок мужчины, толкающих женщину в чужие руки Карьера 0 Як тактовно сказати людині, що вона веде себе неналежно Юмор 0 10 пугающих вопросов от женщин (и как на них отвечать) Карьера 0 Что говорить на собеседовании - правду или то, что от тебя хотят услышать? Вокруг света 0 Как выглядит самый популярный дом на Airbnb Вокруг света 0 В Лондоне установили огромные скульптуры женской груди В курсе 0 Вышел трейлер фильма «Я, Побєда і Берлін» по повести Кузьмы Скрябина Звезды 0 Звезда «Игры в кальмара» Хо Ен Чон в новой кампании Calvin Klein Карьера 0 Звідки у твоєму житті стільки проблем Вокруг света 0 8 признаков, что ты - городской парень, который не сможет жить на природе Психология отношений 0 А вообще, мужики, хотите один секрет? Секс 0 Сексуально удовлетворенные пары: как им это удается?
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.