ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Самый сложный шаг становится неожиданно легким сразу как только мы его сделаем

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Як алкоголь впливає на твій секс якісно та кількісно

14.04.2023 — Внешность и здоровье
Як алкоголь впливає на твій секс якісно та кількісно

Якби жінки міркували логічно, вони б не витрачали купу часу, сил та грошей на спортзали та салони краси. Вони просто приходили б на побачення, прихопивши літр горілки.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У тому, що алкоголь одночасно підвищує впевненість у собі та привабливість оточуючих в очах напідпитку, немає жодних сумнівів. Багато відносин починалися саме зі спільного розпивання алкоголю (щоправда, не менше пар і розлучалися завдяки випивці).

Але з алкоголем, як завжди, все не так просто. Ти і без нас в курсі, що одна-дві чарки або келих-другий розкріпачують, а ще знижують рівень критики та стимулюють мовну активність.

Крім того, за рахунок впливу на периферію серцево-судинної системи алкоголь підвищує трохи чутливість шкіри та різних інших органів, а також збудливість нервової системи. Але в невеликих кількостях і не всяка.

Від горілки, наприклад, судини невдовзі після розширення звужуються. А ось від коньяку чи солодового віскі, навпаки, розширюються на кілька годин.

Якщо ж вийти за межу пари чарок чи келихів, алкоголь починає пригнічувати нервову систему. Чутливість у результаті падає.

Років у вісімнадцять, коли у юнака оргазм може статися ще до того, як дівчина розстебне пуховик, це навіть непогано. А дорослому чоловікові півторагодинний секс-марафон, пов'язаний з неможливістю фінішувати, рідко приносить радість.

Іншими словами, чим більше випиваєш у змішаній компанії, тим більше у тебе шансів на секс і менше задоволення від нього.

Крім того, статистика стверджує, що ті, хто поєднує секс і спиртне, регулярно нехтують презервативами. Що також і без досліджень зрозуміло.

А ще регулярне вживання алкоголю знижує у чоловіків рівень тестостерону та підвищує рівень естрадіолу. Це, на жаль, доведено. І те, й інше безпосередньо пов'язане з еректильною дисфункцією.

У жінок теж нічого хорошого зі статевими гормонами не відбувається, але це вже тягне на окрему статтю у жіночому журналі. А ми обмежимося тим, що скажемо: товаришу, якщо секс тобі дорогий, не зловживай спиртним!

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 10 незыблемых правил мужского поведения в баре Звезды 0 Белла Хадид снялась топлес для V Magazine Внешность и здоровье 0 Ученые: раскрыта неожиданная опасность порно Психология отношений 0 10 стратегій, як поводитися у спілкуванні з дівчиною, щоб вона за тобою сумувала В курсе 0 HBO выпустил первый трейлер сериала "Воспитанные волками" от Ридли Скотта Гаджеты 0 Samsung представил смартфон со складным экраном Внешность и здоровье 0 12 действий, которыми можно наслаждаться только в старости Звезды 0 Летиция Каста нежится на пляже в съемке июньского Madame Figaro Секс 0 Необычные места для секса (долой банальщину!) В курсе 0 Первый трейлер фильма "Человек-паук: Вдали от дома" В курсе 0 Уиллем Дефо в трейлере драмы "Ван Гог. На пороге вечности" В курсе 0 Уилл Смит в роли Джинна в ремейке "Аладдина" Карьера 0 На что ты тратишь свою жизнь, кроме пробок и работы Внешность и здоровье 0 20 остроумных цитат об алкоголе Секс 0 Трактат о пользе случайных связей Внешность и здоровье 0 Динозавры на ногах: новая коллаборация Nike х Comme des Garcons Внешность и здоровье 0 New Balance выпустил мюли-кроссовки Секс 0 7 признаков, что вы профан в постели В курсе 0 Тімоті Шаламе грає канібала у новому трейлері «Цілком і повністю» MC Like 0 Agent Provocateur выпустил откровенное видео ко дню влюбленных
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.