ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Самый ценный подарок, который ты можешь преподнести кому либо - это твое время, потому что ты отдаешь то, что никогда не сможешь вернуть.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Як правильно носити чоловічі майки?

31.01.2023 — Внешность и здоровье
Як правильно носити чоловічі майки?

Майка чоловіча - це завжди актуальний та модний предмет гардероба для будь-якої ситуації! абсолютно прийнятний образ для чоловіків. Її можна завжди одягнути в теплі місяці для прогулянки на вулиці або інтенсивного тренування.

Якщо ви хочете носити майку, то одягайте ту, яка пасуватиме та підійде вашій статурі. Поєднайте її з потрібними штанами, шортами та аксесуарами, щоб виглядати стильно.

Перед тим як вибрати та купити чоловічу майку, подумайте про те, куди ви будете її вдягати та який образ матимете з цим елементом одягу.

У цій статті ми допоможемо вам відповісти на питання: Як правильно носити чоловічу майку та на що варто звернути увагу перед покупкою?

 

Майки чоловічі: коли та де їх носити?

Майки зазвичай відносять до повсякденного типу гардероба, їх можна носити під час тренувань або на вулиці в теплу погоду.

Для заняття спортом підійде приталена чоловіча майка, в інших випадках рекомендується вибирати злегка вільну модель з широкими бретелями та вирізану вище під пахвами.

З усім тим, можна носити майку з довгими шортами або штанами в барах або повсякденних ресторанах протягом дня.

 

Як носити майку?

Вибрати майку не буде проблемою, якщо ви маєте трохи впевненості та вишуканий смак. Якщо ви сумніваєтесь у виборі вашого образу, тоді пропонуємо стовідсотковий варіант: одягніть вільну майку, легку сорочку зверху та штани знизу.

Додайте сонцезахисні окуляри, головні убори та дорогі прикраси. Таким чином ви зможете отримати гарну комбінацію, не оголюючи занадто багато шкіри.


На що варто звернути увагу при виборі чоловічої майки?

Найприємніші майки — це ті, які в основному є футболками з відрізаними рукавами та відкривають лише ваші руки. Зазвичай, майки з круглим або V-подібним вирізом — хороший вибір для будь-якої фігури. Дотримуйтеся однотонних моделей та майок з горизонтальними смугами.

Найкращим варіантом стане майка з бавовни чи шовку, яка закінчується на стегнах, удень чи ввечері, і залиште її незаправленою як альтернативний варіант.


Чого варто уникати?

Уникайте моделей неонових кольорів і майок із фразами чи графікою. Тримайтеся якомога далі від будь-якої майки в рубчик, на тонких бретелях або призначеної для носіння як нижню сорочку. Занадто тісні майки не подобаються жодному чоловікові, незалежно від його статури.

Картаті, фланелеві майки виглядають недоречно в теплу погоду. Натомість надягайте їх поверх футболки з довгим рукавом або сорочки на ґудзиках у прохолодну погоду.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 #говоритженщина: почему женщины не говорят прямо? Психология отношений 1 Разница между девушками, с которыми я встречался, и женщиной, на которой женюсь Звезды 0 Спокуслива Кайя Гербер на сторінках весняного випуску WSJ. Magazine Звезды 0 Маша и море Карьера 0 Что бы я ни делал, мой босс всегда недоволен Секс 0 Ученые: как часто мы фантазируем о сексе с друзьями и родственниками своих… Секс 0 Одинокие занимаются сексом чаще женатых и еще 5 открытий об отношениях В курсе 0 Pornhub подвел итоги: что смотрели украинцы Карьера 0 9 проблем в твоей жизни, которые ты придумал сам MC Like 0 Много красивых девушек в фотопроекте "Тело XXL" В курсе 0 Лиам Нисон сыграл вместе с сыном в комедии "Сделано в Италии" Психология отношений 0 Как из дружбы сделать отношения Юмор 0 Женщины, которые ищут "без обязательств" Карьера 0 10 категорий расходов, от которых тебе пора отказаться Звезды 0 Летиция Каста, Джиджи Хадид и другие для откровенного календаря Pirelli Секс 0 10 странных фетишей, которые возбуждают людей Автомобили 0 Как определить, был ли бит автомобиль Секс 0 Лесбиянки, спиннеры и "Рик и Морти": PornHub подвел итоги года 2017 Юмор 0 30 фактів про жінок, які не знають чоловіки Секс 0 Розрядка на швидкість: як не поставити антирекорд
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.