ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Не позволяйте жизни заставлять вас становиться тем, кем вы быть не хотите.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Як зрозуміти, що ваш співрозмовник погано розуміється на алкоголі

26.02.2024 — Внешность и здоровье
Як зрозуміти, що ваш співрозмовник погано розуміється на алкоголі

Люди вміють приховувати все, аби про них оточуючі думали добре. Розповідаємо, як розкрити співрозмовника, який видає себе за товариша по чарці. Або навпаки.

Всі люди різні, але різних алкоголів у світі ще більше, так що людина не повинна розумітися на всіх алкогольних напоях. Він може бути гуру крафтового пива і не відрізняти біле вино від червоного. І це нормально.

Наше завдання – обчислити лиходія, який не розуміє жодного алкоголю в принципі. Проте вдає.

 

Тривожний дзвінок №1

Ваш співрозмовник не в змозі одразу відповісти на запитання у лоба, який його улюблений алкоголь?

Якщо товариш забарився і взяв паузу для відповіді — тривожний дзвінок. Можливий варіант, що він любить будь-який алкоголь однаково сильно, але такі люди зазвичай не зволікають, вони завжди і на все готові.

Ймовірно, співрозмовник або справді не знає, чого хоче, або соромиться у чомусь зізнатися. Обидва варіанти дуже підозрілі.

 

Тривожний дзвінок №2

Не треба топити людину питаннями про витримку вин або чим відрізняється бурбон від бренді. Дійте простіше.

Візьміть собі будь-який алкогольний напій та починайте наливати його в неправильний келих. Наприклад, віскі – у винний келих, а шампанське – у пивній.

Якщо людина розуміється на темі, то дуже здивується і запитає, навіщо ви так жорстоко чините. Якщо не в темі – і оком не моргне.

 

Тривожний дзвінок №3

Запитайте товариша, що він пив останній раз цікавого. Коли він згадає лише назву ресторану та колір напою – біда.

Щирий знавець спиртного завжди може пригадати щось примітне і навіть почне це радити в деталях і подробицях.

 

Тривожний дзвінок №4

Непомітно налийте в два келихи один і той же напій. Скажіть, що в них різні марки алкоголю та запитайте, яка подобається більше.

Жахливо, якщо він виявить відмінності і навіть зможе їх описати. А якщо він зізнається, що не помітив різниці, — перед вами добра, добра і чесна людина, не кривдіть її і бережіть.

Отже, кожен із цих тривожних дзвінків окремо не дасть зробити остаточних висновків про вашого співрозмовника.

Але якщо пролунало хоча б три дзвіночки з чотирьох, ви маєте справу з лицеміром, а такі нехай п'ють власним коштом.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #здоровье#алкоголь#мужчина#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 9 причин не сперечатися з людьми, які краще за тебе знають, як правильно жити Звезды 0 Певица Halsey для осеннего номера Playboy Карьера 0 9 выражений, которыми ты сможешь блеснуть в любой компании Карьера 0 8 вещей, которыми ты не должен хвастаться В курсе 0 Стив Карелл в трейлере комедийного сериала "Космические войска" Внешность и здоровье 0 5 симптомів того, що тебе спіткала криза середнього віку MC Like 0 XXL выпустил звездный календарь на 2020 год Юмор 0 14 научно обоснованных причин, почему порно - это яд Секс 0 О чем думают девушки, когда занимаются сексом на одну ночь? Звезды 0 Эмили Ратаковски для DL1961 Вокруг света 0 Отель V8, кровати в котором сделаны из настоящих автомобилей Секс 0 Какие позы нравятся женщинам меньше всего MC Like 0 Фото дня: немецкий Playboy поместил на обложку 21-летнего трансгендера Карьера 0 13 научных доказательств, что женщины лучше мужчин Звезды 0 Хелена Кристенсен для рекламной кампании Coco De Mer Гаджеты 0 McDonald's превратили держатели стаканов в колонки Юмор 0 Как провести свидание, к которому вы не подготовились Карьера 0 5 типов людей, от которых нужно держаться подальше Юмор 0 Что нельзя дарить на 8 марта В курсе 0 Трейлер нового фильма Спилберга "Первому игроку приготовиться"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.