ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Глупо надеяться совершить что-то глобальное, например установить мир во всем мире, устроить счастье для всех, но каждый может сделать какое-нибудь маленькое дело, благодаря которому мир станет хоть чуточку лучше... К примеру, застрелить кого-нибудь. Терри Пратчетт

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

PUMA Hoops представляє ностальгічну колекцію PUMA x Gremlins

15.11.2023 — Внешность и здоровье
PUMA Hoops представляє ностальгічну колекцію PUMA x Gremlins

Колекція PUMA x Gremlins від Hoops, на щастя, вимагає менше догляду, ніж справжній Гремлін, який має кілька правил і положень: жодної води, ніякого світла та годування після опівночі.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Баскетбольний підрозділ PUMA залучив таких улюблених персонажів фільму Warner Bros., як Гізмо і лідера Гремлінів Страйп, щоб запропонувати пару кросівок Gremlins x PUMA All-Pro NITRO.

На одній туфлі зображена Гізмо, а на іншій домінує Гремлін, що є естетичною даниною подвійності добра і зла.

Кросівки також мають дві головки ззаду та пухнастий язичок – данина поваги Могваю. Низ взуття також тематично прикрашений подряпинами у стилі Гремліна. Кросівки, виготовлені з NITROFOAM™ від PUMA, гарантують найвищу підтримку та комфорт. 

Крім того, капсула складається з толстовки Gremlins, футболок та спортивних штанів.

Вартість колекції PUMA x Gremlins починається від 45 доларів США, а ціна Gremlins x PUMA All-Pro NITRO – від 140 доларів США. Очікуйте, що кросівки – і вся колекція – з'являться у продажу на веб-сайті та у роздрібних точках Puma 8 грудня.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Вокруг света 0 8 туристических мест, где официально не запрещен секс на улице Юмор 0 Жінки розповіли, які способи їх вразити викликають лише роздратування Автомобили 0 Прекрасные европейские автомобили, испорченные одной деталью В курсе 0 Много героев вселенной Стивена Кинга в одном сериале "Касл-Рок" В курсе 0 Джастин Бибер разработал дизайн скутера для Vespa Психология отношений 0 Методы борьбы с больной влюблённостью Автомобили 0 21 вещь, котоpая должна быть в машине каждого мужчины Карьера 0 5 поширених помилок при вивченні нових навичок Психология отношений 0 Что делать, если тянет в отношения только с девушками постарше В курсе 0 Джон Траволта у трейлері фільму «Поводир» Карьера 0 Кодекс поведения мужчины в инстаграме Карьера 0 Business Intelligence: профессия с высоким спросом на рынке труда Внешность и здоровье 0 9 продуктов, укрепляющих мужское здоровье Звезды 0 Дженнифер Лопес для декабрьского GQ Внешность и здоровье 0 Почему мы стареем и ещё 7 вопросов, на которые учёные не могут дать ответ Звезды 0 Наомі Кемпбелл, Жизель Бундхен та Емілі Ратаковські знялися у кампейні… В курсе 0 Брэд Питт в трейлере боевика «Быстрее пули» Автомобили 0 8 уродливых автомобилей, которые хочется увидеть вживую В курсе 0 Netflix показал трейлер второго сезона «Ведьмака» Звезды 0 Приголомшлива Жизель Бюндхен для весняно-літнього The Pop Magazine
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.