ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Скорость еще никого не убивала. Внезапная остановка-вот что убивает. Jeremy Clarkson

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Puma створив колекцію одягу та взуття, надихнувшись арт-каром BMW

18.12.2023 — Внешность и здоровье
Puma створив колекцію одягу та взуття, надихнувшись арт-каром BMW

Puma випустила натхненну арт-каром BMW колекцію одягу та взуття. У 2023 році виповнюється 100 років від дня народження легендарного художника Роя Ліхтенштейна, який у 1977 році перетворив гоночний BMW 320i Turbo на арт-кар. Машина того ж сезону виграла марафон «24 години Ле-Мана» у своєму класі, вписавши себе цим успіхом в історію бренду та фірмових арт-карів баварської марки. Пам'ять художника спортивний підрозділ BMW M Motorsport разом із компанією Puma вирішив вшанувати капсульною колекцією BMW Art Car.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Джерелом натхнення стала традиційна для художника поп-арту техніка нанесення зображень за допомогою точок Бен-Дей, яку американець спочатку втілив на кузові автомобіля. А зараз малюнок з бортів арт-кара дизайнери перенесли на лімітовану партію курток, спортивних штанів, футболок, кепок та кросівок Puma.

Арт-кар прикрашений пейзажем, нанесеним таким чином, щоб імітувати рух по кузову і заодно ілюструвати зміну часу доби за рахунок різних малюнків сонця та хмар.

Окремі елементи дизайну з BMW 320i Turbo були перенесені на одяг, щоб колекція у зборі формувала відомий вигляд арт-кара.

Наклад одягу та взуття BMW Art Car Collection by Roy Lichtenstein не названий, але відомі ціни. Найдешевшою стала бейсболка за 50 євро, за 70 євро можна придбати футболку, у 120 євро оцінені і штани, і кросівки, а найдорожче – 200 євро – коштує куртка.

Колекція з'явиться у продажу в онлайн-магазинах BMW та Puma, а також у вибраних бутіках Puma.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Childish Gambino создал линию кроссовок для adidas Звезды 0 Ким Кардашьян и ее белые стринги в откровенной фотосессии Психология отношений 0 5 качеств, на которые надо обращать внимание, прежде чем впустить кого-то в… Психология отношений 0 Хто така фалічна жінка і як її розпізнати Внешность и здоровье 0 Mini разработала коллекцию для путешественников Психология отношений 0 #говоритженщина: кто-то еще "добивается" женщин? Карьера 0 7 способів бути продуктивним, не доводячи себе до вигоряння Автомобили 0 Ford делает коврики из пластиковых бутылок Психология отношений 0 Какие мужчины нуждаются в зрелых женщинах В курсе 0 Мультсериал "Симпсоны" продлили на 33-й и 34-й сезоны Звезды 0 Кэндис Свэйнпоул для февральского Dqker Nation Вокруг света 0 На Airbnb сдается дом родителей Гарри Поттера В курсе 0 Рейтинги надежных букмекеров: принципы попадания в ТОП Звезды 0 Веселая вечеринка в сьемке декабрьского Vogue Italia Карьера 0 Чому ти боїшся глобальних змін у житті, навіть якщо знаєш, що вони підуть тобі… Внешность и здоровье 0 Как люди в разные эпохи относились к размеру члена В курсе 0 Pornhub продаст пожизненную подписку в "Чёрную пятницу" В курсе 0 Тим Рот в трейлере "Падре" Секс 0 Ученые: вычислить мужчину-изменщика можно по лицу Карьера 0 25 все еще (почему-то) крутых вещей
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.