ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Скорость еще никого не убивала. Внезапная остановка-вот что убивает. Jeremy Clarkson

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Що буде, якщо пити пиво щодня

04.01.2023 — Внешность и здоровье
Що буде, якщо пити пиво щодня

Для лікарів немає особливої різниці між пивом та іншим алкоголем. Отже, досліджень впливу на організм виключно пива практично немає. Тому, щоб дізнатися про наслідки, ми звернулися до лікаря-нарколога. І він відразу назвав головну небезпеку.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Абсолютно безпечних доз алкоголю немає. Якщо людина п'є щодня, це називається запоєм. Навіть якщо мова всього про 330 мл пива.

Тому що для запою немає обмеження щодо кількості, головне — регулярність. Тому в такої людини через кілька років розвинеться цироз, вона помре від наслідків алкоголізму.

Для пивного алкоголізму навіть є особливий термін — гамбринізм. Його наслідками стають:

  • алкогольна хвороба печінки та цироз;
  • серцево-судинні захворювання;
  • гастрит, панкреатит та інші хвороби травного тракту;
  • погіршення вуглеводного обміну та діабет;
  • еректильна дисфункція у чоловіків;
  • порушення менструального циклу у жінок;
  • уроджені дефекти у дитини, якщо мати зловживає алкоголем;
  • ушкодження кісток через остеопороз;
  • неврологічні проблеми, включаючи деменцію;
  • підвищений ризик розвитку багатьох видів раку, включаючи рак ротової порожнини, горла, печінки, стравоходу, товстої кишки та молочної залози, а також інші ускладнення алкоголізму.

Коли саме це станеться, залежатиме від кількості споживаного пива. Але без наслідків любов до слабоалкогольного напою не обійдеться.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Вийшов трейлер серіалу «Аватар: Легенда про Аанг» Внешность и здоровье 0 Zara выпустил коллаборацию с основателем бренда Rhude Руиджи Вийасенором Карьера 0 7 ознак того, що твоя продуктивність токсична і приносить більше шкоди, ніж… Внешность и здоровье 0 Вещь дня: сумка в виде пивного живота Внешность и здоровье 0 5 причин, чому ти не худнеш після відмови від шкідливої їжі В курсе 0 Джерард Батлер в фильме-катастрофе "Гренландия" Автомобили 0 Как определить, был ли бит автомобиль Психология отношений 0 Что делать, если ваша девушка ушла от вас..к другой девушке? Секс 0 Жена по ночам превращается в бревно Юмор 0 Лучшие способы испортить семейную встречу и заслужить всеобщую ненависть Карьера 0 5 причин напиваться на работе Карьера 0 9 сложных решений, которые выведут твою жизнь на новый уровень В курсе 0 Джаред Лето превратился в человека-летучую мышь в фильме "Морибус" Секс 0 7 новых фактов о сексе, которые ты захочешь узнать Секс 0 Занимайся сексом как джентльмен Звезды 0 Белла Торн в октябрьском GQ Mexico Внешность и здоровье 0 Levi's выпустил коллекцию, вдохновленную стилем преппи Звезды 0 Ким Кардашьян и ее белые стринги в откровенной фотосессии Карьера 0 Як перестати створювати собі проблеми Секс 0 5 причин, чому спонтанний секс - не така гарна ідея
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.