ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Нет смысла в поиске места, где вам будет хорошо. Есть смысл научиться создавать это хорошо в любом месте.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Вчені розповіли, як змінюється тривалість життя після відмови від куріння

15.02.2024 — Внешность и здоровье
Вчені розповіли, як змінюється тривалість життя після відмови від куріння

Згідно з новим великим аналізом, проведеним дослідниками з Канади та Норвегії, незалежно від того, в якому віці людина кидає курити сигарети, вона, швидше за все, продовжить своє життя щонайменше на кілька років.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Відмова від куріння неймовірно ефективна для зниження ризику смерті, і люди можуть пожинати ці плоди дуже швидко.

За словами дослідників, якщо курець відмовиться від сигарет на 10 років, він зможе звести практично весь негативний ефект цієї звички нанівець і прожити так само довго, як і той, хто ніколи не брав сигарети в руки. Відповідно, чим раніше залишити, тим більше користі можна очікувати.

Автори дослідження пояснюють, що якщо людина будь-якого віку кидає курити менш ніж на три роки, вона потенційно може запобігти втраті п'яти років життя. А якщо на десять років — то втрату десятиліття свого життя.

Багатообіцяючі результати отримані під час обсерваційних досліджень у Норвегії, Великій Британії, США та Канаді. Протягом 15 років вчені відслідковували здоров'я майже 1,5 мільйона дорослих, які живуть у цих країнах із високим рівнем доходу.

Вчені з Центру глобальних досліджень у галузі охорони здоров'я в Канаді та Університету Норвегії проаналізували ці дані з погляду ризиків куріння та встановили:

  • курці у віці старше 40 і молодше 80 років, які брали участь у дослідженні, втратили в середньому від 12 до 13 років свого життя порівняно з тими, хто ніколи не курив;
  • люди, яким вдалося кинути курити на десять років, схоже, майже повністю змінили ризик смертності від усіх причин, пов'язаних з їхньою шкідливою звичкою;
  • також у всіх значно знизився ризик смерті від захворювань, пов'язаних безпосередньо з курінням, таких як інсульт, зупинка серця або рак.

Багато людей думають, що вже надто пізно кидати курити, особливо в середньому віці. Але ці результати суперечать цій точці зору. Ніколи не пізно, ефект буде швидким, і ви можете знизити ризик основних захворювань, що означає більш довге та найкраще за якістю життя.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
MC Like 0 Фото дня: Тина Кунаки на обложке LUI Секс 0 Почему мужчины преувеличивают количество своих партнерш Карьера 0 Как перестать быть скучным и унылым: 10 практических советов Звезды 0 Белла Хадид для Vogue Espana Карьера 0 Ложь, которую можно произносить на собеседовании, чтобы произвести впечатление Психология отношений 0 Холостяки успешнее женатых? Юмор 0 Дневник мужа худеющей женщины В курсе 0 Вышел трейлер сериала "Мандалорец" по вселенной "Звездных войн" Карьера 0 8 вещей, на которые бедные тратятся, а богатые - нет MC Like 0 Барбара Палвин в съемке Sports Illustrated Swimsuit 2018 Секс 0 7 новых фактов о сексе, которые ты захочешь узнать Карьера 0 9 грубых истин, которые помогут тебе проще относиться к жизни Звезды 0 Фото дня: звезда "Секретных материалов" Джиллиан Андерсон снялась обнаженной Психология отношений 0 6 причин, почему девушки склонны выбирать плохих парней Карьера 0 13 способов выглядеть самым умным на совещании Звезды 0 Дочка Мадонни для обкладинки журналу Perfect Звезды 0 Андреа Дьякони для Agent Provocateur Внешность и здоровье 0 Какие чувства вызывают разные виды алкоголя Карьера 0 10 вещей, для которых жизнь слишком коротка Карьера 0 Матчасть: есть ли место мату в русском языке
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.