ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Абсурдно делить людей на хороших и плохих. Люди бывают или забавные, или занудные. Орихара Изая

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Volvo планує випустити електричний універсал

13.06.2023 — Автомобили
Volvo планує випустити електричний універсал

Шведська компанія Volvo має намір випустити рідкісний електричний універсал. До 2025 року половина всіх нових моделей Volvo випускатиметься з електричною силовою установкою, а з 2030 року шведський автовиробник має намір робити виключно електромобілі.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Очікується, що основну ставку буде зроблено на кросовери різних класів та седан, але від традиційних для бренду універсалів Volvo відмовлятися не має наміру.

В даний час єдиним серійним електроуніверсал є MG5, але в перспективі повинні з'явитися електричні Audi A6 Avant і Volkswagen ID.7.

Глава Volvo Джим Роуен в інтерв'ю виданню Auto Express підтвердив, що компанія розглядає можливість створення електричного універсала на заміну Volvo V60 та його позашляховій версії Cross Country.

«Чи можемо ми зробити справді гарний та технологічний універсал? Так, звісно можемо. Питання в тому, чи дійсно ми маємо це робити – чи досить перспективна така модель, тому що попит на універсали та седани в Європі впав», - наголосив топ-менеджер.

«Це ми маємо брати до уваги, оскільки ми збираємось випускати новий електромобіль щороку протягом наступних п'яти років. Чи буде електричний універсал одним із них? Слідкуйте за новинами», - сказав Роуен.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Вин Дизель в первом трейлере фильма "Бладшот" Звезды 0 День 31: Карли Клосс в последнем ролике LOVE Magazine Вокруг света 0 В Лондоне установили огромные скульптуры женской груди Психология отношений 0 Як упоратися з хвилюванням на першому побаченні Карьера 0 Как правильно отвечать на вопросы таможенников, психиатров и прочих… Внешность и здоровье 0 Гризти нігті, жувати жуйку та ще п'ять шкідливих звичок, які насправді… Звезды 0 Дженніфер Лопес знялася у новій рекламній кампанії Intimissimi Карьера 0 10 причин, по которым ты никогда не добьёшься успеха в жизни Психология отношений 0 7 причин, чому дівчина не зважає на твою думку Вокруг света 0 В Шотландии откроют отель, где пиво будут разливать прямо в номерах Секс 0 Алкоголь та секс: вороги чи союзники В курсе 0 Marvel выпустила первый тизер фильма «Тор: Любовь и гром» MC Like 0 Agent Provocateur показав кампанію нової осінньо-зимової колекції Вокруг света 0 В США появился отель в форме гигантской картошки Юмор 0 Жодних free the nipple: що говорить про дівчину відсутність ліфчика Юмор 0 9 жалких попыток найти себе женщину Внешность и здоровье 0 Nike выпустили сразу две новые коллекции Внешность и здоровье 0 9 тривожних сигналів організму, на які часто не звертають уваги Секс 0 «Да» это «да» или «нет»? Как понять, когда женщина согласна Внешность и здоровье 0 Что происходит с телом мужчины, когда он перестает заниматься сексом
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.