Цитаты великих

Живи так, будто этот день — последний, и однажды так оно и окажется. А ты будешь во всеоружии. Джордж Карлин

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Які чоловічі хобі здаються жінкам найбільш і найменш привабливими

12.04.2024 — Юмор
Які чоловічі хобі здаються жінкам найбільш і найменш привабливими

Експерти сервісу для знайомств провели опитування серед 20 000 чоловіків і жінок та з'ясували, які хобі найбільше залучають представників протилежної статі, а які взагалі вважаються «червоним прапором».

Звичайно, представники обох статей здебільшого цінують у потенційному партнері захоплення приготуванням їжі. Причому жінки симпатизують такому хобі більше за чоловіків (43% жінок проти 36% чоловіків). Крім того, багатьох чоловіків приваблює захоплення фітнесом, танцями та літературою у жінок, а ось такий вид спорту, як бокс, як хобі у потенційної партнерки не оцінила б чверть опитаних.

21% чоловіків насторожують активні футбольні вболівальниці та дівчата, які обожнюють шопінг. До речі, 22% жінок також не люблять активних футбольних уболівальників. Також 17% опитаних чоловіків, як не дивно, вважають в'язання та вишивку як хобі несексуальними.

Щодо жінок, то близько третини самотніх жінок лайкнуть анкету чоловіка, якщо він цікавиться автомобілями. І, напевно, ними володіє. Також дівчата охоче підтримують інтерес потенційного партнера до читання та інвестицій. 42% опитаних дівчат вважають шанувальників комп'ютерних ігор непривабливими. Також 26% жінок не оцінять у чоловіка такі захоплення, як колекціонування марок та монет.

Близько 20% чоловіків зазначили, що не вступили б у стосунки із дівчиною-блогером. Записувати спільні сториси не стануть близько 15% опитаних. Так що, на жаль, вразити хлопця, що сподобався, своїми вміннями монтувати ріллси, швидше за все, не вийде.

Результати опитування показали, що чоловіки набагато лояльніші до того, скільки часу їхня половинка може витрачати на особисті захоплення: 35% опитаних готові до того, що їхня дівчина буде занурена в хобі до чотирьох годин на день. Третина жінок хотіла б, щоб чоловік не витрачав на захоплення більше двох годин на добу.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Что произойдёт, если вы будете заниматься сексом каждый день Секс 0 #говоритженщина: какие мужчины привлекают звезд (по их собственным словам) Психология отношений 0 Инструкция для мужчин: что творится у неё в голове? MC Like 0 Жаркие танцы в новом видео Agent Provocateur Звезды 0 Дженна Деван для рекламной кампании бренда Danskin Автомобили 0 Audi и Mercedes-Benz выпустили раскраски для сидящих на карантине Внешность и здоровье 0 Криштиану Роналду в новой съемке собственной марки белья и одежды В курсе 0 Бородатый Шварценеггер и опасная Линда Хэмилтон в фильме "Терминатор: Темная… Секс 0 Советы по сексу от старшего поколения Юмор 0 Классификация дур Гаджеты 0 Samsung выпустила смартфон без доступа в интернет Вокруг света 0 В Альпах откроют музей Джеймса Бонда Секс 0 Особенности сексуального воздержания В курсе 0 Бенедикт Камбербэтч в тизере сериала "Патрик Мелроуз" В курсе 0 25 лучших первоапрельских розыгрышей в истории Внешность и здоровье 0 Культура зависти Секс 0 Очі, мозок, ромб Міхаеліса: 8 найнесподіваніших ерогенних зон Карьера 0 20 признаков того, что у тебя сухое чувство юмора Автомобили 0 Трейлер нового 25-го сезона Top Gear Карьера 0 10 видів сумнівів, які абсолютно не варті твого часу
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.