ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Я не люблю одиночество. Просто не завожу лишних знакомств — чтобы в людях лишний раз не разочаровываться. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Названий вік, коли найкрутіше бути неодруженим

28.11.2023 — Юмор
Названий вік, коли найкрутіше бути неодруженим

Сучасне суспільство часто демонізує одинаків - хоча іноді тет-а-тет із самим собою може бути корисним, упевнені вчені.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Останнім часом з'являється дедалі більше досліджень, у яких вчені доходять однозначного висновку: самотність — це шкідливо й у фізичного, й у ментального здоров'я, особливо у похилому віці. Але що щодо молодих та здорових людей? Виявляється, найсприятливіший період життя соло — це 20 років.

Вчені Нідерландського міждисциплінарного демографічного інституту Лоннеке ван ден Берг та Еллен Вербакель вивчили дані, зібрані Німецькою соціально-економічною комісією з 1984 до 2019 року.

Дослідників цікавив рівень доходу людей, наявність житла, партнера та загальний рівень задоволеності власним життям. 1003 особи поділили на дві групи — у першій опинилися ті, хто після відходу з батьківського дому деякий час жив один, у другій — ті, хто одразу вступив у стосунки.

З'ясувалося, що психіка людей, які змогли пожити на втіху в 20 років, була більш підготовлена до негативних змін у відносинах. Наприклад, жінки легше переживали розставання з партнерами, якщо мали досвід життя соло в молодості. А ось ті, хто одразу поринув у сімейне життя, гостріше сприймали розрив, очікуючи, що стосунки триватимуть вічно.

Також виявилося, що в молодості у людей, які не перебувають у тривалих стосунках, набагато більше шансів завести друзів, здобути якісну освіту та подальше просування кар'єрними сходами. Іншими словами, можливостей для особистого розвитку значно більше, коли людина відкрита до нових знайомств та нового досвіду — і в неї на це більше часу.

«Самотність часто сприймається негативно, хоча це гарний час, щоб зосередитися на собі і зрозуміти про нас щось нове, — зазначає Лоннеке Ван ден Берг. — У той же час, якщо вам 20, і ви перебуваєте у довгих, щасливих та здорових стосунках, зовсім не потрібно виходити з них».

Ще одна цікава деталь, яку виявили вчені: жінки-одиначки в молодості виявилися більш фінансово незалежними, ніж їхні ровесниці, які мали партнера. А молоді холостяки краще справлялися з домашньою роботою, ніж ті, хто мав дівчину чи дружину.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 Дурнушки vs Красотки Юмор 0 Чому ми сваримося з рідними на святах і як цього уникнути Карьера 0 Профессии, которые по какой-то причине были излишне сексуализированы Карьера 0 8 причин йти до своєї мрії незважаючи ні на що Внешность и здоровье 0 Converse создал кеды в коллаборации со скейтером и дизайнером Шоном Пабло Внешность и здоровье 0 Як пити алкоголь, щоб менше шкодити організму Карьера 0 6 причин быть хорошим парнем Юмор 0 Как понять, что девушка обойдется тебе дорого: 10 признаков MC Like 0 Playboy впервые поместил модель plus size на обложку В курсе 0 Стив Карелл против нацистов в трейлере "Удивительный мир Марвена" Звезды 0 Провокационная съемка Ирины Шейк для журнала HIGHStyle Звезды 0 Звезда «Игры в кальмара» Хо Ен Чон в новой кампании Calvin Klein В курсе 0 Дуэйн Джонсон теперь будет выпускать воду Секс 0 7 ошибок в cекcе, котоpые станут для вас последними в отношениях Юмор 0 Как познакомиться с девушкой на пpобежке Юмор 0 #говоритмужчина: кому я всем обязан? Девушкам! В курсе 0 Вийшов похмурий трейлер серіалу «Луна» по кіноселену Marvel Юмор 0 8 причин, чому чоловіки повинні зустрічатися з мілфами Психология отношений 0 Женские глюки Звезды 0 Кендал Дженнер, Дженні з Blackpink та Алекса Демі у кампейні Calvin Klein
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.