ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Скорость еще никого не убивала. Внезапная остановка-вот что убивает. Jeremy Clarkson

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Езра Міллер у фінальному трейлері «Флеша»

25.05.2023 — В курсе
Езра Міллер у фінальному трейлері «Флеша»

Напередодні прем'єри, яка відбудеться 16 червня Warner Bros. та DC випустили фінальний трейлер супергеройського фільму «Флеш». До ролі Баррі Аллена повернувся Езра Міллер.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У відео вперше показали Джеремі Айронс у ролі Альфреда Пенніворта (його поява у стрічці буде епізодичним) та Кірсі Клемонс у ролі Айріс Вест, журналістки та коханої головного героя.

Також можна побачити Бена Аффлека, який зіграв Бетмена, Майкла Шеннона (Генерал Зод), Сашу Калле (Супергерл), Рона Лівінгстона (Генрі Аллен), Марібель Верду (Нора Аллен), Сіршу-Моніку Джексон та Руді Манкузо, чиї ролі нині невідомі .

Фільм позиціонується як стрічка, яка повністю перезавантажить кіновселенну DC і задасть їй новий напрямок. У «Флеші» Баррі Аллен спробує повернутися в минуле, щоб запобігти смерті своєї матері, але розламує мультивсесвіт і потрапляє в альтернативну реальність, де зустрічає іншу версію себе.

Режисером "Флеша" став Енді Мускетті. Говорячи про картину, він зазначив, що в сюжеті "вбив кількох зайців одним каменем", розповівши і передісторію героя, і подорож у часі.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 #говоритженщина: перестань быть хищником! Внешность и здоровье 0 5 пpизнаков того, что ты здоров (даже если тебе самому так не кажется) Юмор 0 Что НЕ НАДО говорить одинокой женщине В курсе 0 Откуда учёные знают то, что знают В курсе 0 Анджелина Джоли станет новым супергероем Marvel Юмор 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з маленьким членом Юмор 0 Чем заняться одинокому мужчине летом? Внешность и здоровье 0 adidas Originals выпустил новые кроссовки в стиле 1990-х В курсе 0 Колин Ферт и Леа Сейду в трейлере фильма "Курск" Секс 0 10 самых частых проблем, возникающих во время секса Внешность и здоровье 0 Ознаки того, що ти перестав дбати про себе Юмор 0 Жодних free the nipple: що говорить про дівчину відсутність ліфчика В курсе 0 Pornhub назвал итоги 2021 года Карьера 0 9 самых глупых поступков, которые ты совершаешь каждый день MC Like 0 Во-первых, это красиво: совершенно голая девушка занимается йогой MC Like 0 Нина Агдал в пляжной съемке Seafolly Секс 0 Як дізнатися, чи добре жінці з вами у ліжку? Юмор 0 10 правил поведения мужчины-отца В курсе 0 Том Харди сыграет "Венома" во второй раз Секс 0 7 ошибок в cекcе, котоpые станут для вас последними в отношениях
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.