ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Я не люблю одиночество. Просто не завожу лишних знакомств — чтобы в людях лишний раз не разочаровываться. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

У якій країні живуть чоловіки з найдовшими пенісами: опубліковано мапу світу

30.05.2023 — Вокруг света
У якій країні живуть чоловіки з найдовшими пенісами: опубліковано мапу світу

Який дитячий садок — мірятися розмірами чоловічої гідності, скажете ви! Все так, але не вдавайте, що вам нецікаво дізнатися, громадяни яких країн можуть похвалитися найбільшими агрегатами. Тим більше, якщо колеги створили зрозумілу інфографіку.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Target Map створила інтерактивну кольорову інфографіку, яка показує, яким розміром чоловічої гідності може похвалитися чоловік залежно від того, звідки він родом.

Так, у країнах, забарвлених у червоний колір, у чоловіків виявився найбільший пеніс у стані ерекції, помаранчевий йде другим, жовтий – посередині, світло-зелений – другий за величиною, а зелений – найменший.

У африканських країнах, виділених червоним, передбачувано найбільші члени може ерекції. Перше місце посідають такі держави Західної Африки, як Гана, Конго та Габон, де середній розмір пеніса перевищує 16 см та може досягати 17,9 см.

 


Судячи з карти, чоловіки з Австралії, Італії, Норвегії, Мексики та Південної Африки також мають солідні агрегати — від 14,7 до 16,1 см.

У турнірній таблиці опинилися США і Великобританія — у представників чоловічого населення цих країн розмір члена варіюється в межах від 12,9 до 14,7 см.

Гірші справи у жителів країн Південної Америки – ці області пофарбовані у блідо-зелений, оскільки середній розмір члена мешканців цих регіонів – від 105 до 129 см.

Ще скромніші пеніси в азіатських чоловіків. На нижніх рядках рейтингу опинилися Індія, Таїланд та Південна Корея. Середній розмір члена цієї частини світу варіюється від 9,1 до 10,4 сантиметрів.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Секс: страхи, которые появляются в постели MC Like 0 Кэндис Свэйнпоул для февральского Harper's Bazaar Внешность и здоровье 0 4 вопроса, которые дадут понять, что ты алкоголик В курсе 0 Netflix выпустят документальный фильм про Неймара Внешность и здоровье 0 Від яких хвороб рятує регулярний секс Юмор 0 10 маленьких мужских слабостей, которые умиляют женщин Карьера 0 8 признаков, что у тебя потребительское отношение к другим людям В курсе 0 Непредсказуемый триумф Челси в ЛЧ сезона Карьера 0 8 ознак, що тобі настав час змінити коло спілкування Гаджеты 0 Вещь дня: стулья, которые помогут решить проблему менспрединга В курсе 0 Вышел трейлер «Красного уведомления» с Райаном Рейнольдсом и Дуэйном Джонсоном В курсе 0 У "Индианы Джонса" будет продолжение Секс 0 «Никогда не занимайся этим по утрам!» и другие советы из самого древнего… Карьера 0 Почему иногда полезно быть мудаком Внешность и здоровье 0 Oxxxymiron представил первую капсулу для Reebok Classic Секс 0 Как повысить либидо? Автомобили 0 Революция в выборе автошин: Компания "Радиус" - ваш надежный партнер на дорогах… В курсе 0 У "Шерлока Холмса" будет продолжение Карьера 0 Как оправдать дорогую мужскую покупку Секс 0 Ученые: что пары делают сразу после секса
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.